Rob Thijssen

Rob Thijssen

Penningmeester

Taak: penningmeester

Mijn naam is Rob Thijssen, geboren en getogen in Sevenum en sinds 2024 bij het bestuur. Eerst als algemeen bestuurslid, later als penningmeester.

Ik ben getrouwd met Nandy en heb 3 kinderen. Ik ben rond 1986 begonnen met blokfluitles en na 2 jaar doorgestroomd naar een instrument. Ik wilde toen al Saxofoon spelen maar door gebrek aan instrumenten moest ik maar op klarinet beginnen. Dat lag me niet en daar was ik na 1 jaar wel klaar mee. Er was echter nog steeds geen alt-sax beschikbaar, alleen een tenor-sax. Alles beter dan die klarinet dacht ik toen en ik begon met spelen op de tenor-sax. Die was behoorlijk zwaar en groot voor een klein kereltje van 10-11 jaar maar ik heb doorgezet tot en met het C-diploma. Ik heb leuke tijden beleefd bij de harmonie en ook de vroegere jeugdharmonie. In 1995 heb ik ook bij de jeugdharmonie Nandy leren kennen en wij zijn sindsdien samen. Toen speelde ze alt-sax, nu fagot. Zelf heb ik ook nog een paar jaar bariton-sax gespeeld.

Toen wij in 2008 onze 1e dochter kregen werd het even te druk en zijn we allebei gestopt met de harmonie. In die pauze heb ik nog wel een keer met de Proms mee gespeeld.  In 2023 zijn we weer allebei bij de vereniging gegaan in de voorbereiding naar de Proms.