Fotogalerij

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Gisteren gaf de Startersgroep van de harmonie een spetterend optreden!

Opnieuw genieten kan hier: youtube.com/playlist?list=PLaRP50EI199QpnfELOa3yD_T17lZ7wEEX
... Bekijk meerBekijk minder

dinsdag 26 april 2022
Gisteren gaf de Startersgroep van de harmonie een spetterend optreden! 

Opnieuw genieten kan hier: https://youtube.com/playlist?list=PLaRP50EI199QpnfELOa3yD_T17lZ7wEEX

Vandaag heeft de Jeugdunie de Paasmis opgeluisterd!
Terugkijken / luisteren kan hier: www.youtube.com/watch?v=4VsbnSAR9uY&list=PLaRP50EI199Sg9nSxZKCO1-DwYx9UqC8n
... Bekijk meerBekijk minder

maandag 18 april 2022
Vandaag heeft de Jeugdunie de Paasmis opgeluisterd!
Terugkijken / luisteren kan hier: https://www.youtube.com/watch?v=4VsbnSAR9uY&list=PLaRP50EI199Sg9nSxZKCO1-DwYx9UqC8n

Commentaar op Facebook

Wij hebben genoten!

Flashback naar afgelopen zondag waar de harmonie mocht optreden op de open dag van De Schatberg. Het eerste officiële optreden van onze nieuwe diriJules Hermkensmkens! ... Bekijk meerBekijk minder

zaterdag 16 april 2022
Flashback naar afgelopen zondag waar de harmonie mocht optreden op de open dag van De Schatberg. Het eerste officiรซle optreden van onze nieuwe dirigent Jules Hermkens!

Jules Hermkens is sinds 2018 werkzaam als dirigent van de jeugdharmonie van onze harmonie. Sinds een paar weken is Jules ook de dirigent van het harmonieorkest en afgelopen maandag zette hij de officiële krabbel. Jules, veel succes met deze nieuwe uitdaging! ... Bekijk meerBekijk minder

woensdag 06 april 2022
Jules Hermkens is sinds 2018 werkzaam als dirigent van de jeugdharmonie van onze harmonie. Sinds een paar weken is Jules ook de dirigent van het harmonieorkest en afgelopen maandag zette hij de officiรซle krabbel. Jules, veel succes met deze nieuwe uitdaging!

Onze 'oude' shirts van de Jeugdunie zijn via Stichting Betty Chimoyo in Ghana aangekomen. Ze hebben een goed doel bereikt! ... Bekijk meerBekijk minder

zaterdag 02 april 2022
Onze oude shirts van de Jeugdunie zijn via Stichting Betty Chimoyo in Ghana aangekomen. Ze hebben een goed doel bereikt!

Super mooi om de jeugd zo te zien stralen! Super gedaan allemaal! ... Bekijk meerBekijk minder

zaterdag 02 april 2022

Commentaar op Facebook

Famke 86 punten 1e prijs ๐ŸŽท Fem 83 punten Olivier 84 punten 3e prijs ๐ŸŽท Sanne 84 punten 3e prijs ๐ŸŽบ Milan 88 punten 1e prijs ๐ŸŽท En Lennon die voor Horst uitkwam maar ook een beetje voor Sevenum: 86 punten 3e prijs ๐Ÿฅ

Gefeliciteerd toppers!

Harmonie Unie neemt na 2,5 jaar afscheid van dirigent Rob Moers. De afgelopen jaren waren zeer lastig doordat we van lockdown naar lockdown gingen en repeteren geregeld een uitdaging was. We willen Rob hierbij hartelijk bedanken voor zijn inzet, zowel als dirigent maar ook als aanjager voor onze online workshops. Rob, bedankt! ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 06 maart 2022
Harmonie Unie neemt na 2,5 jaar afscheid van dirigent Rob Moers. De afgelopen jaren waren zeer lastig doordat we van lockdown naar lockdown gingen en repeteren geregeld een uitdaging was. We willen Rob hierbij hartelijk bedanken voor zijn inzet, zowel als dirigent maar ook als aanjager voor onze online workshops. Rob, bedankt!

Zondagmiddag trok de harmonie langs Trapperie de Werkplats, De Sevewaeg en Breurs om daar lekker Carnavalsmuziek te laten horen. Iedereen nog een fijne Carnaval gewenst! Alaaf! โค๏ธ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐ŸŽ‰๐ŸŽถ๐ŸŽต ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 27 februari 2022

Vanmiddag zal de harmonie carnavalsmuziek gaan maken bij Breurs, Trapperie de Werkplats en De Sevewaeg. Kom samen een feestje maken! ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 27 februari 2022
Vanmiddag zal de harmonie carnavalsmuziek gaan maken bij Breurs, Trapperie de Werkplats en De Sevewaeg. Kom samen een feestje maken!

Ja! Het Solistenconcours Horst a/d Maas gaat dit jaar door!! Heb jij je nog niet opgegeven? Doe dit dan snel (via jouw vereniging) en wij zien je graag op 2 en 3 april in Meterik!! ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 20 februari 2022

Maar liefst zeven volwassenen zijn gestart of starten met een muziekopleiding binnen onze vereniging. Drie op klarinet, twee op trompet, één op trombone en één op slagwerk/percussie. Daarnaast zijn vijf leerlingen uit de blokfluitgroep overgegaan op klarinet (drie) dwarsfluit en hoorn. Tenslotte zijn ook weer drie leerlingen gestart met de blokfluitopleiding. Een mooi resultaat waar we trots op zijn!

Heb jij ook interesse in een muziekopleiding? Kijk dan op harmonieunie.nl
... Bekijk meerBekijk minder

dinsdag 01 februari 2022
Maar liefst zeven volwassenen zijn gestart of starten met een muziekopleiding binnen onze vereniging. Drie op klarinet, twee op trompet, รฉรฉn op trombone en รฉรฉn op slagwerk/percussie. Daarnaast zijn vijf leerlingen uit de blokfluitgroep overgegaan op klarinet (drie) dwarsfluit en hoorn. Tenslotte zijn ook weer drie leerlingen gestart met de blokfluitopleiding. Een mooi resultaat waar we trots op zijn! 

Heb jij ook interesse in een muziekopleiding? Kijk dan op https://harmonieunie.nl

Commentaar op Facebook

Goed nieuws in lastige tijden!! Keep it up! ๐ŸŽถ๐Ÿ‘

Afgelopen zaterdag ontvingen wij het droevige bericht dat ons erelid Bert Verdellen op 83-jarige leeftijd is overleden.

Bert is ruim 46 jaar lid geweest van onze vereniging en voor 20 jaar terug werd hij voor zijn enorme verdiensten benoemd tot erelid.

In zijn actieve periode als bestuurder van onze vereniging runde hij het secretariaat van onze vereniging met militaire precisie. Hij was zeer accuraat, plichtsgetrouw en altijd aanwezig. Emiel Geelen, de toenmalige voorzitter typeert Bert als een “zeer waardevolle” secretaris. Iedereen die met Bert te maken heeft gehad bij de harmonie onderschrijft het motto op de rouwkaart: “HIJ GING ER ALTIJD 100% VOOR”.
Bewonderenswaardig hoe Bert onder alle omstandigheden altijd vriendelijk en rustig kon blijven. Met Bert kreeg je nooit ruzie.
Na afloop van de repetitie tijdens de derde helft was Bert altijd van de partij. Bij een pilsje of een Jägermeister gingen de gesprekken over van alles en nog wat, meestal tot in de late uurtjes. Bert is voor al zijn verdiensten benoemd tot ere-lid van onze vereniging. Dat zegt genoeg over de betekenis die Bert voor de harmonie heeft gehad.

Ook na zijn actieve lidmaatschap bleef Bert zijn diensten aanbieden, menig keer stond er in de boekjes van de dienstenveiling als 1e dienst; ‘tuin schoffelen door Bert Verdellen!’ In 2009 ontving Bert een Koninklijke onderscheiding onder meer voor zijn jarenlange inzet voor de harmonie.

Laten wij ook Lies niet vergeten in dit verhaal. Zij steunde Bert in alles. Samen stonden zij altijd klaar voor de harmonie. De hele familie Verdellen heeft altijd betrokkenheid getoond voor onze vereniging. Bert voor zijn bestuurswerk en zoon Rik en Lies (tot aan haar 70e actief saxofoniste bij de vereniging) zelfs als actieve muzikanten. Wij als harmonie zijn jullie voor alles wat jullie betekend hebben voor onze harmonie veel dank verschuldigd.

Wij wensen Lies, Rik & Sylvia en kleinkinderen veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Bestuur, leden, jeugdleden, dirigenten en ereleden van de Koninklijke Harmonie Unie Sevenum
... Bekijk meerBekijk minder

zondag 30 januari 2022

Commentaar op Facebook

Heel veel sterkte allemaal.Voor altijd in jullieโคMooi geschreven.

Wat een triest bericht. Heel veel sterkte voor Lies, Rik en iedereen die hem kende๐Ÿ’•

We mogen weer! Vanaf komende maandag mogen we weer repeteren! Even het stof uit de instrumenten blazen, want de harmonie gaat er weer vol tegenaan! #helaasnogzonderpubliek ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 16 januari 2022
We mogen weer! Vanaf komende maandag mogen we weer repeteren! Even het stof uit de instrumenten blazen, want de harmonie gaat er weer vol tegenaan! #helaasnogzonderpubliek

Trekking Superbingo December ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 19 december 2021

Weekblad 't Klökske houdt einde van het jaar op te bestExpeditie Sevenumvenum, waar ook de Harmonie aan deelneemt, heeft een enquête online gezet waarbij ze willen achterhalen of er behoefte is aan een centraal informatiepunt voor Sevenum, Kronenberg en Evertsoord. Zou je deze willen invullen? Zie de link voor de enquête en meer info.
www.expeditiesevenum.nl/
... Bekijk meerBekijk minder

woensdag 15 december 2021
Weekblad t Klรถkske houdt einde van het jaar op te bestaan. Expeditie Sevenum, waar ook de Harmonie aan deelneemt, heeft een enquรชte online gezet waarbij ze willen achterhalen of er behoefte is aan een centraal informatiepunt voor Sevenum, Kronenberg en Evertsoord. Zou je deze willen invullen? Zie de link voor de enquรชte en meer info.
https://www.expeditiesevenum.nl/

Dat waren nog eens tijden!Harmonielokaal aan de Mgr Verstraelenstraat jaren 70 ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 28 november 2021
Dat waren nog eens tijden!

Commentaar op Facebook

Zeker, heel mooie tijden!

De "zeik"wagen van Gerrit staat er ook nog op zie ik ๐Ÿ˜œ

Zo worden de oude Jeugdunie shirts op een mooie maatschappelijke manier hergebruikt!In het kader van "maatschappelijk belang" vanmiddag oude verenigingshirts van de jeugdharmonie #HarmonieUnie uit Sevenum gedoneerd aan #BettyChimoyoFoundation, klant van SNS.
Gladys de oprichtster van de stichting gaat volgende week naar Zambia. Zij is bezig met een school te bouwen. Alles bij haar staat in het teken vd jeugd in Zambia.
Veel succes en geluk in Zambia, Gladys!!๐Ÿ€
... Bekijk meerBekijk minder

zaterdag 27 november 2021
Zo worden de oude Jeugdunie shirts op een mooie maatschappelijke manier hergebruikt!

De harmonie heeft € 621,06 opgehaald met Clubsupport van de Rabobank! Iedereen bedankt voor het stemmen! ... Bekijk meerBekijk minder

dinsdag 16 november 2021
De harmonie heeft โ‚ฌ 621,06 opgehaald met Clubsupport van de Rabobank! Iedereen bedankt voor het stemmen!

Sinterklaas en zijn pieten zijn muzikaal onthaald door de starters, Jeugdunie en harmonie. Heerlijk genieten op de manier hoe door de straten van Sevenum gemusiceerd werd. En vergeet niet je schoen te zetten vanavond. ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 14 november 2021

๐’๐ญ๐š๐ซ๐ญ ๐ฆ๐ฎ๐ณ๐ข๐ž๐ค๐จ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ฐ๐š๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง๐ž๐ง!

Heb je altijd een instrument willen bespelen, maar ben je daar nooit aan toegekomen? Of heb je in het verleden ooit muziek gemaakt en wil je opnieuw beginnen? Dan is dit je kans! Maak je interesse kenbaar via een bericht aan opleidingen@harmonieunie.nl. Wij organiseren daarna een voorlichtingsavond om te kijken hoe en op welke manier we dit het beste kunnen gaan oppakken. Verdere uitvoerige informatie over onze verenging is terug te vinden op www.harmonieunie.nl

๐„๐ž๐ง ๐ค๐ž๐ž๐ซ ๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง ๐ค๐ข๐ฃ๐ค๐ž๐ง?
Onze repetitieavond is op de maandagavond in de Wingerd, vanaf 18.45 u repeteert de Jeugdunie en vanaf 20.00 u de harmonie. Op de donderdagavond repeteert de slagwerkgroep eveneens in de Wingerd vanaf 19.00 u. Je bent van harte welkom!
... Bekijk meerBekijk minder

donderdag 11 november 2021
๐’๐ญ๐š๐ซ๐ญ ๐ฆ๐ฎ๐ณ๐ข๐ž๐ค๐จ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ฐ๐š๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง๐ž๐ง!

Heb je altijd een instrument willen bespelen, maar ben je daar nooit aan toegekomen? Of heb je in het verleden ooit muziek gemaakt en wil je opnieuw beginnen? Dan is dit je kans! Maak je interesse kenbaar via een bericht aan opleidingen@harmonieunie.nl. Wij organiseren daarna een voorlichtingsavond om te kijken hoe en op welke manier we dit het beste kunnen gaan oppakken. Verdere uitvoerige informatie over onze verenging is terug te vinden op www.harmonieunie.nl

๐„๐ž๐ง ๐ค๐ž๐ž๐ซ ๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง ๐ค๐ข๐ฃ๐ค๐ž๐ง?
Onze repetitieavond is op de maandagavond in de Wingerd, vanaf 18.45 u repeteert de Jeugdunie en vanaf 20.00 u de harmonie. Op de donderdagavond repeteert de slagwerkgroep eveneens in de Wingerd vanaf 19.00 u. Je bent van harte welkom!

Vanavond heeft onze startersgroep dirigent Rob Jacobs zijn contract getekend. Rob, veel succes bij de harmonie! ... Bekijk meerBekijk minder

maandag 08 november 2021
Vanavond heeft onze startersgroep dirigent Rob Jacobs zijn contract getekend. Rob, veel succes bij de harmonie!

Vanavond werd er gemarcheerd met de starters, jeugd en de harmonie op het Sparta'18 voetbalveld zodat we komende zondag Sinterklaas goed door de straten van Sevenum kunnen begeleiden. ... Bekijk meerBekijk minder

maandag 08 november 2021

Dirigent van de Jeugdunie, Jules Hermkens, heeft onder toeziend oog van onze voorzitter Cindy Rongen zijn contract bij harmonie Unie verlengd. Wij zijn blij met je Jules, ga zo door! ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 07 november 2021
Dirigent van de Jeugdunie, Jules Hermkens, heeft onder toeziend oog van onze voorzitter Cindy Rongen zijn contract bij harmonie Unie verlengd. Wij zijn blij met je Jules, ga zo door!

Commentaar op Facebook

Proficiat Jules en Jeugdunie! ๐ŸŽ‰

(Nog een keer) genieten van het D-examen van Isa kan hier: www.youtube.com/playlist?list=PLaRP50EI199S5Q-X8y96YJTQiquMTofXN ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 07 november 2021
Video image

Commentaar op Facebook

Isa is geslaagd voor haar D-examen. Van harte proficiat! ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 07 november 2021
Isa is geslaagd voor haar D-examen. Van harte proficiat!

Commentaar op Facebook

Geweldige prestatie!

Proficiat ๐ŸŽ‰

Gefeliciteerd Isa!

Proficiat!

Proficiat Isa๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

Van ๐Ÿ’–e gefeliciteerd!

Proficiat Isa, knap gedaan!

Gefeliciteerd!

View more comments

Dit jaar geen optocht voor Sint Maarten. Maar de harmonie zorgde er wel voor dat iedereen van jong tot oud muzikaal welkom werd geheten bij Sintermerte in Sevenum! Daarna kon de harmonie zich snel klaar maken om Isa te ondersteunen tijdens haar D-Examen. ... Bekijk meerBekijk minder

zaterdag 06 november 2021
Dit jaar geen optocht voor Sint Maarten.  Maar de harmonie zorgde er wel voor dat iedereen van jong tot oud muzikaal welkom werd geheten bij Sintermerte in Sevenum! Daarna kon de harmonie zich snel klaar maken om Isa te ondersteunen tijdens haar D-Examen.

Ook dit jaar organiseert Rabobank Noord-Limburg weer de Rabo Clubsupport. Hiermee kunnen we weer een mooi bedrag verdienen voor onze harmonie!

Met ingang van dit schooljaar hebben we bij de harmonie weer een startersgroep. Onder leiding van een bevlogen dirigent leren onze jongste muzikanten samen muziek te maken. Hiervoor zijn o.a. muziekstukken (partituren) nodig. De opbrengst van Rabo Clubsupport laten we ten goede komen aan de startersgroep, want 'wie de jeugd heeft, heeft de toekomst'!

Alleen als je lid bent van de Rabobank mag je stemmen. Stemmen kan van 4 tot 25 oktober door in te loggen in de app of op de website van De Rabobank (www.rabobank.nl) en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Het is helemaal niet brutaal om die vraag ook neer te leggen bij je vrienden, buren, familie, op school, je werk, kennissen, vage kennissen…. en ga zo maar door. Elke stem is er één, en elke stem is geld waard. Doe het voor de club, doe het voor Koninklijke Harmonie Unie!

Ieder lid mag op 3 clubs stemmen. Naast de harmonie doet ook
de 'Serumse Stichting Vrienden Harmonie Unie' mee. Stemmen dus maar!
... Bekijk meerBekijk minder

maandag 04 oktober 2021
Ook dit jaar organiseert Rabobank Noord-Limburg weer de Rabo Clubsupport. Hiermee kunnen we weer een mooi bedrag verdienen voor onze harmonie!

Met ingang van dit schooljaar hebben we bij de harmonie weer een startersgroep. Onder leiding van een bevlogen dirigent leren onze jongste muzikanten samen muziek te maken. Hiervoor zijn o.a. muziekstukken (partituren) nodig. De opbrengst van Rabo Clubsupport laten we ten goede komen aan de startersgroep, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Alleen als je lid bent van de Rabobank mag je stemmen. Stemmen kan van 4 tot 25 oktober door in te loggen in de app of op de website van De Rabobank (https://www.rabobank.nl) en via โ€˜Zelf regelenโ€™ en vervolgens โ€˜Mijn Lidmaatschapโ€™ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Het is helemaal niet brutaal om die vraag ook neer te leggen bij je vrienden, buren, familie, op school, je werk, kennissen, vage kennissenโ€ฆ. en ga zo maar door. Elke stem is er รฉรฉn, en elke stem is geld waard. Doe het voor de club, doe het voor Koninklijke Harmonie Unie!

Ieder lid mag op 3 clubs stemmen. Naast de harmonie doet ook 
 de Serumse Stichting Vrienden Harmonie Unie mee. Stemmen dus maar!

Vanochtend zorgde de Jeugdunie voor de muzikale omlijsting bij een volle zaal van het 60 jarig jubileum van de Zonnebloem in de Wingerd. Heerlijk om weer te mogen optreden.

Bekijk hier het optreden terug: youtube.com/playlist?list=PLaRP50EI199QMThnozIBwI-v7b3svW4SU
... Bekijk meerBekijk minder

zaterdag 25 september 2021
Vanochtend zorgde de Jeugdunie voor de muzikale omlijsting bij een volle zaal van het 60 jarig jubileum van de Zonnebloem in de Wingerd. Heerlijk om weer te mogen optreden.

Bekijk hier het optreden terug: https://youtube.com/playlist?list=PLaRP50EI199QMThnozIBwI-v7b3svW4SU

De trekking van de DONATEURACTIELOTERIJ 2021 heeft plaats gevonden.

Iedereen bedankt die een lootje heeft gekocht en de harmonie een warm hart toedraagt zodat we muziek kunnen blijven maken. โค๏ธ๐ŸŽต๐ŸŽถ

Kijk snel op de website van de harmonie of je een mooie prijs gewonnen hebt:
harmonieunie.nl/donateuractietrekking/
... Bekijk meerBekijk minder

dinsdag 14 september 2021
De trekking van de DONATEURACTIELOTERIJ 2021 heeft plaats gevonden. 

Iedereen bedankt die een lootje heeft gekocht en de harmonie een warm hart toedraagt zodat we muziek kunnen blijven maken. โค๏ธ๐ŸŽต๐ŸŽถ

Kijk snel op de website van de harmonie of je een mooie prijs gewonnen hebt:
https://harmonieunie.nl/donateuractietrekking/

Ook zo'n zin om muziek te maken? Doe mee met de Blokfluitopleiding.
32 lessen voor 125 euro (incl. lesmateriaal en blokfluit)
start: begin schooljaar 2021/2022
voor wie: kinderen vanaf groep 4/5
meer info: harmonieunie.nl
aanmelden: stuur een e-mail naar opleidingen@harmonieunie.nl
... Bekijk meerBekijk minder

maandag 30 augustus 2021
Ook zon zin om muziek te maken? Doe mee met de Blokfluitopleiding.
32 lessen voor 125 euro (incl. lesmateriaal en blokfluit)
start: begin schooljaar 2021/2022
voor wie: kinderen vanaf groep 4/5
meer info: https://harmonieunie.nl
aanmelden: stuur een e-mail naar opleidingen@harmonieunie.nl

Vandaag trok de harmonie door de straten van Sevenum om zich te laten horen. Door de Corona heeft de harmonie geen concerten kunnen geven. Op deze manier wil de harmonie wat terug doen aan de Zaerumse gemeenschap. Iedereen een fijne vakantie gewenst! ... Bekijk meerBekijk minder

maandag 26 juli 2021

Commentaar op Facebook

Heerlijk om weer te zien!

Leuk initiatief!! ๐Ÿ‘๐ŸŽต

Abraham heeft deze maand gezorgd voor de volgende uitslag๐Ÿคช๐Ÿค” ... Bekijk meerBekijk minder

woensdag 05 mei 2021

Commentaar op Facebook

René doe je die ballen die je in je zak hebt gestopt ook weer netjes terug in het zakkie?๐Ÿ˜‰

De trekking van de Superbingo maand april is deze maand gedaan door onze video-editor Dorinda. Natuurlijk bedanken we haar daar weer voor. ... Bekijk meerBekijk minder

donderdag 15 april 2021

De Koninklijke harmonie Unie, gemaakt in mei 1948 in Well. met dank aan Hay Rubie ... Bekijk meerBekijk minder

donderdag 15 april 2021

Het is alweer tijd voor een trekking van de Superbingo. We hadden een goed idee: De Familie Gielen, daar spelen vier leden bij de Harmonie en woont ook nog een Vriend van de Harmonie. Lekker gemakkelijk dachten we, maar helaas waren er een aantal familieleden niet beschikbaar. Nou ja dan de onlangs 18 jaar geworden Jesse maar 2 ballen laten trekken, Marion een bal en Crit de eerste prijs. Op bijgaande video is de trekking te bekijken. (Kleine correctie: wit 1 is geen deelnemende bal).

Dank aan Dorinda voor de montage van de video!
... Bekijk meerBekijk minder

maandag 01 maart 2021

Iedereen bedankt voor het stemmen! Dankzij jullie is de harmonie voor het eerst in de prijzen gevallen tijdens de (miniatuur)optocht van CV Dun Ezelskop. Dit heeft gezorgd voor een prachtige 3e plaats! Toch prachtig om de harmonie weer voorop te zien gaan. Hopelijk kunnen we binnenkort weer echt de straat op. Via deze weg bedanken we, de bouwers: Renรฉ Weperen VareMarloes van WeperenWeperFrans Vermeerenrmeeren; voor de aanmeCrit Gielen Gielen en het Ruud Slaats Slaats. ... Bekijk meerBekijk minder

dinsdag 16 februari 2021
Iedereen bedankt voor het stemmen! Dankzij jullie is de harmonie voor het eerst in de prijzen gevallen tijdens de (miniatuur)optocht van CV Dun Ezelskop. Dit heeft gezorgd voor een prachtige 3e plaats! Toch prachtig om de harmonie weer voorop te zien gaan. Hopelijk kunnen we binnenkort weer echt de straat op. Via deze weg bedanken we, de bouwers: Renรฉ Weperen Van, Marloes van Weperen een Frans Vermeeren; voor de aanmelding: Crit Gielen en het filmen Ruud Slaats.Image attachment

Commentaar op Facebook

t waas ok biestig schoen

Zelfs in de miniatuuroptocht van 2021 van Zearum loopt de harmonie voorop! Stuur een whatsapp bericht: "optocht 1" naar 0633754208 Als je dit prachtig vindt.
*update: Iedereen bedankt voor het stemmen! Stemmen gaat niet meer. *
Sjiek toch? Van vaandeldraager, drumkorps, dwarsfluiten, klarinetten, trompetten, saxen, hoorns, trombones, baritons en bassen!
... Bekijk meerBekijk minder

maandag 15 februari 2021

Commentaar op Facebook

Maar liefst 65! Muzikanten!!!โค๏ธ๐Ÿ’›๐Ÿ’š

Gefeliciteerd met de derde plek! ๐Ÿฅณ

prachtig

Vanmorgen heeft de harmonie de carnaval 2021 geopend door het Zaerums Volkslied te spelen op radio Theike! Alaaf! ... Bekijk meerBekijk minder

zaterdag 13 februari 2021

Commentaar op Facebook

Heel erg mooi.

Geweldig

De trekking van de Superbingo weer in beeld! ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 07 februari 2021

Trekking Superbingo januari! ... Bekijk meerBekijk minder

dinsdag 05 januari 2021

Commentaar op Facebook

Merel, Gabri, Lars en Angelie, leuk, leuk maar de winnende bal zat er voor mij dit keer niet bij. Groetjes en fijne week verder ๐Ÿค—

Normaal gesproken speelt de harmonie Tweede Kerstdag in de kerk van Sevenum. Dit jaar helaas niet. We waren al bezig met een alternatief online concert, maar ook dit konden we door de lockdown niet afmaken. Om deze kerst toch muzikaal op te luisteren, hierbij nog een keer genieten van de opname van een paar jaar geleden. Fijne Kerst! youtube.com/playlist?list=PLaRP50EI199TbBPClvq0bFfW1XqMnSG6N ... Bekijk meerBekijk minder

zaterdag 26 december 2020
Video image

Commentaar op Facebook

Da's genieten! ๐ŸŽ„๐Ÿฅฐ Happy X-mas! โ˜ƒ๏ธ

De harmonie trekt door Sevenum (Markt) jaren 60 ... Bekijk meerBekijk minder

donderdag 10 december 2020

Iedereen die gestemd heeft hartelijk bedankt! Met dit mooie bedrag kunnen we onze instrumenten onderhouden, muziekstukken aanschaffen en activiteiten voor de jeugd organiseren. ๐ŸŽท๐ŸŽบ๐ŸŽต๐Ÿ‘๐Ÿ’ฐ ... Bekijk meerBekijk minder

donderdag 26 november 2020
Iedereen die gestemd heeft hartelijk bedankt! Met dit mooie bedrag kunnen we onze instrumenten onderhouden, muziekstukken aanschaffen en activiteiten voor de jeugd organiseren. ๐ŸŽท๐ŸŽบ๐ŸŽต๐Ÿ‘๐Ÿ’ฐ

Halloweenconcert Jeugdunie ... Bekijk meerBekijk minder

maandag 26 oktober 2020

Commentaar op Facebook

proficiat allemaal!

succes allemaal! en groetjes uit antwerpen ๐Ÿ˜€

Veel succes!!! Jullie zijn fantastisch!!!!!๐Ÿ˜˜

Wat zien jullie er allemaal griezelig uit ๐Ÿ‘ป leuk concert! Bravo ๐Ÿ‘

leuk georganiseerd en goed gespeeld

Dank je wel voor het fijne concert. Het was goed te volgen.

Geweldig concert!! Prachtige prestatie!!!

Nee!! Gemist

๐Ÿ‘๐Ÿผ๐ŸŽ‰

Leuke costumes

๐Ÿฅณ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

View more comments

De Koninlijke harmonie unie Sevenum in 1983 bij het 150-jarig bestaan. ... Bekijk meerBekijk minder

zaterdag 17 oktober 2020

Ook dit jaar organiseert Rabobank Noord-Limburg weer de Rabo Clubsupport. Hiermee kunnen we weer een mooi bedrag verdienen voor onze harmonie! Juist dit jaar kunnen we iedere financiële steun hard gebruiken.

Alleen als je lid bent van de Rabobank mag je stemmen. Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober door in te loggen in de app of op de website van De Rabobank (www.rabobank.nl) en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Het is helemaal niet brutaal om die vraag ook neer te leggen bij je vrienden, buren, familie, op school, je werk, kennissen, vage kennissen…. en ga zo maar door. Elke stem is er één, en elke stem is geld waard. Doe het voor de club, doe het voor Koninklijke Harmonie Unie!
... Bekijk meerBekijk minder

zondag 04 oktober 2020
Ook dit jaar organiseert Rabobank Noord-Limburg weer de Rabo Clubsupport. Hiermee kunnen we weer een mooi bedrag verdienen voor onze harmonie! Juist dit jaar kunnen we iedere financiรซle steun hard gebruiken. 

Alleen als je lid bent van de Rabobank mag je stemmen. Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober door in te loggen in de app of op de website van De Rabobank (https://www.rabobank.nl) en via โ€˜Zelf regelenโ€™ en vervolgens โ€˜Mijn Lidmaatschapโ€™ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Het is helemaal niet brutaal om die vraag ook neer te leggen bij je vrienden, buren, familie, op school, je werk, kennissen, vage kennissenโ€ฆ. en ga zo maar door. Elke stem is er รฉรฉn, en elke stem is geld waard. Doe het voor de club, doe het voor Koninklijke Harmonie Unie!

Yes, we gaan weer optreden! ๐ŸŽต En wel op zaterdag 26 september treedt de Jeugdunie twee keer op tijdens burendag;
om 11.30 uur bij de tennisbaan
om 14.00 uur in speeltuin d'n Maolenhook!

Neem je eigen stoel mee en kom gezellig luisteren. ๐ŸŽบ๐ŸŽท
... Bekijk meerBekijk minder

zondag 20 september 2020
Yes, we gaan weer optreden! ๐ŸŽต En wel op zaterdag 26 september treedt de Jeugdunie twee keer op tijdens burendag; 
om 11.30 uur bij de tennisbaan 
om 14.00 uur in speeltuin dn Maolenhook! 

Neem je eigen stoel mee en kom gezellig luisteren. ๐ŸŽบ๐ŸŽท

1987: 3 jubilarissen met echtgenote bij de Koninklijke harmonie Unie: vlnr: Frans Coenders, Chrit Lommen en Jac Lommen. ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 30 augustus 2020

We zijn weer begonnen! De vakanties zaten er voor de meesten weer op en het stof werd tijdens de repetitie goed uit de instrumenten geblazen. Bij de jeugd en bij de harmonie waren we blij dat we maar liefst in totaal 7! nieuwe leden mogen verwelkomen. Veel plezier bij onze club! ... Bekijk meerBekijk minder

dinsdag 25 augustus 2020

Zin om muziek te maken? Doe mee met de Blokfluitopleiding.
32 lessen voor 125 euro (incl. lesmateriaal en blokfluit)

start: begin schooljaar 2020/2021
voor wie: kinderen vanaf groep 4/5
meer info: harmonieunie.nl
aanmelden: stuur een e-mail naar opleidingen@harmonieunie.nl
... Bekijk meerBekijk minder

zaterdag 22 augustus 2020
Zin om muziek te maken? Doe mee met de Blokfluitopleiding.
32 lessen voor 125 euro (incl. lesmateriaal en blokfluit)

start: begin schooljaar 2020/2021
voor wie: kinderen vanaf groep 4/5
meer info: https://harmonieunie.nl
aanmelden: stuur een e-mail naar opleidingen@harmonieunie.nl

Komende maandag mogen we weer starten met aangepaste repetities!

Er is een protocol voor onze vereniging opgesteld, wat bedoeld is voor de blokfluiters, leerlingen in opleiding, startersgroep, jeugdharmonie, slagwerkgroep en harmonie orkest. Dat betekent dat we al onze activiteiten weer mogen hervatten met inachtneming van alle maatregelen. Wij hebben er zin in!
... Bekijk meerBekijk minder

zaterdag 13 juni 2020
Komende maandag mogen we weer starten met aangepaste repetities!

Er is een protocol voor onze vereniging opgesteld, wat bedoeld is voor de blokfluiters, leerlingen in opleiding, startersgroep, jeugdharmonie, slagwerkgroep en harmonie orkest. Dat betekent dat we al onze activiteiten weer mogen hervatten met inachtneming van alle maatregelen. Wij hebben er zin in!

... Bekijk meerBekijk minder

maandag 08 juni 2020

Commentaar op Facebook

Even voor de duidelijkheid. De juli trekking zal plaatsvinden op maandag 6 juli!

Goed bezig

Prettige vakantie

Vanavond is het weer tijd voor de trekking van de Superbingo. Kijk jij ook live mee om 20.00 uur? ... Bekijk meerBekijk minder

maandag 08 juni 2020
Vanavond is het weer tijd voor de trekking van de Superbingo. Kijk jij ook live mee om 20.00 uur?

Waar de terrassen vandaag weer gasten mogen verwelkomen, heten wij jou graag welkom op onze vernieuwde website: harmonieunie.nl #hopelijkkunnenwebinnenkortweermuziekmaken ... Bekijk meerBekijk minder

maandag 01 juni 2020
Waar de terrassen vandaag weer gasten mogen verwelkomen, heten wij jou graag welkom op onze vernieuwde website: https://harmonieunie.nl #hopelijkkunnenwebinnenkortweermuziekmaken

... Bekijk meerBekijk minder

maandag 11 mei 2020

Vanavond om 20.00 uur wederom een trekking van de Superbingo live op Facebook! Kijkt u mee? ... Bekijk meerBekijk minder

maandag 11 mei 2020
Vanavond om 20.00 uur wederom een trekking van de Superbingo live op Facebook! Kijkt u mee?

Ook de Jeugdunie heeft niet stil gezeten en hebben The Great Escape opgenomen. ... Bekijk meerBekijk minder

zaterdag 09 mei 2020

Dodenherdenking Sevenum 2020 ... Bekijk meerBekijk minder

maandag 04 mei 2020

Commentaar op Facebook

Waardig๐Ÿ‘๐Ÿ€

Geweldig

๐Ÿ‘‘Koningsdag 2020๐Ÿ‘‘ zullen we nooit meer vergeten! We vieren ๐ŸŽ‰ het op een totaal andere manier dan dat we normaal doen, maar toch ook samen! Zo zouden we eigenlijk vandaag een aubade voor de gedecoreerden van de gemeente Horst aan de Maas houden, waaronder ons eigen lid, Frans Vermeeren. Op deze manier willen we toch van ons laten horen. Samen muziek maken, dat is wat we leuk vinden! Fijne Koningsdag allemaal! ๐ŸŽต๐ŸŽถ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿงก ... Bekijk meerBekijk minder

maandag 27 april 2020

Commentaar op Facebook

Echt.... Prachtig! Chapeau allemaal! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ’–๐ŸŽผ๐ŸŽถ๐ŸŽต

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Vanmorgen met een aantal leden van de harmonie een erehaag gevormd tijdens het afscheid van ons erelid Piet Everts. In deze rare, moeilijke tijd het minste wat we konden doen voor iemand die veel voor de harmonie heeft betekend. Veel sterkte voor de familie.

Rust zacht Piet.
... Bekijk meerBekijk minder

donderdag 09 april 2020
Vanmorgen met een aantal leden van de harmonie een erehaag gevormd tijdens het afscheid van ons erelid Piet Everts. In deze rare, moeilijke tijd het minste wat we konden doen voor iemand die veel voor de harmonie heeft betekend. Veel sterkte voor de familie.

Rust zacht Piet.Image attachment

Commentaar op Facebook

Mooi en indrukwekkend zo'n erehaag. Maar fijn dat we dit nu in deze roerige tijd hebben kunnen doen.

En natuurlijk het vaandel met de rouwdoek in de kerk!

Toch een mooi eerbetoon.

Heel mooi van jullie vereniging.

๐Ÿ€

View more comments

Vanavond een online trekking van de Superbingo! Bekijk hieronder of jij deze maand gewonnen hebt. De prijzen worden zoals elke maand netjes bijgeschreven op de rekening van de winnaars! ... Bekijk meerBekijk minder

maandag 06 april 2020

Door de Corona omstandigheden repeteert de harmonie momenteel niet. Wel willen we de trekking van de Superbingo door laten gaan. De trekking van deze maand is op maandag 6 april om 20.00 uur live te volgen via de facebook pagina van de harmonie.

Wilt u elke maand kans maken op mooie prijzen en de harmonie steunen, vul dan het inschrijfformulier in op www.harmonieunie.nl en maak kans op maximaal 350 euro per maand!
... Bekijk meerBekijk minder

zondag 05 april 2020
Door de Corona omstandigheden repeteert de harmonie momenteel niet. Wel willen we de trekking van de Superbingo door laten gaan. De trekking van deze maand is op maandag 6 april om 20.00 uur live te volgen via de facebook pagina van de harmonie. 

Wilt u elke maand kans maken op mooie prijzen en de harmonie steunen, vul dan het inschrijfformulier in op www.harmonieunie.nl en maak kans op maximaal 350 euro per maand!

Gisteren trok de harmonie voorop in de optocht van CV Dun Ezelskop. ... Bekijk meerBekijk minder

dinsdag 25 februari 2020

Commentaar op Facebook

Hier ook ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿป

Volg ook de facebook pagina van de "Vrienden van Harmonie Unie" om op de hoogte te blijven van het nieuws rondom de dienstenveiling op za 21 maart!De Jeugdunie zal in de pauze van de dienstenveiling op za 17 oktober van zich laten horen. ๐ŸŽต๐ŸŽถ

Het doel van die veiling is, het mogelijk maken van de aankoop van instrumenten ๐ŸŽบ๐Ÿฅ๐ŸŽท๐Ÿ“ฏ voor de Jeugdharmonie.

Tijdens de dienstenveiling worden +/- 70 diensten aangeboden. Kom ook kijken en bieden! Gratis entree, aanvang 20.00u Wingerd Sevenumโ 
โ 
#Dienstenveiling #Sevenum #17oktober #gratisentree #Wingerd #veiling #HarmonieUnie #gezelligeavond #muziek #jeugdharmonie #goeddoel
... Bekijk meerBekijk minder

vrijdag 07 februari 2020
Volg ook de facebook pagina van de Vrienden van Harmonie Unie om op de hoogte te blijven van het nieuws rondom de dienstenveiling op za 21 maart!

Nog een keertje genieten van het prachtige Nieuwjaarsconcert? Bekijk het hier snel terug. Wat was jouw favoriet?

www.youtube.com/playlist?list=PLaRP50EI199TvmxCcQPfJ0a0ZIi5lnIes
... Bekijk meerBekijk minder

dinsdag 07 januari 2020
Video image

Commentaar op Facebook

Vanmiddag gaf Harmonie Unie haar traditioneel nieuwjaarsconcert.
Dit jaar had dat weer een speciaal tintje. Het was namelijk het eerste concert samen met de nieuwe dirigent Rob Moers. De Jeugdunie trapte het concert af onder leiding van Jules Hermkens. Tussendoor boden de Vrienden van Harmonie Unie een splinter nieuwe hoorn aan de harmonie aan. Hierna kwam de slagwerkgroep onder leiding van Lars Bruijnen aan de beurt. Na de pauze werd het concert verder vervolgd met de harmonie. Aan het einde van het concert werden de twee jubilarissen, Crit Gielen en Wim van Gassel die beide al 40 jaar bij de harmonie actief zijn, in het zonnetje gezet. Hierna verscheen opeens burgermeester Ryan Palmen ten tonele. Hij kwam in naam van de Koning om Frans Vermeeren te benoemen tot lid van de Orde van Oranje-Nassau. Dit omdat Frans zich al meer dan 35 jaar onafgebroken voor de harmonie inzet! Na het opspelden van het insigne, klonk het Wilhelmus en Lang zal hij leven, uiteraard live gespeeld door de harmonie. Een prachtige afsluiter van het nieuwjaarsconcert en een mooie start van 2020!
... Bekijk meerBekijk minder

maandag 06 januari 2020

Commentaar op Facebook

Aan iedereen mijn complimenten. Het was een geweldige middag! Feestelijk en zeer muzikaal. Klasse. Nogmaals een dikke proficiat aan Wim, Crit en Frans!

Het was echt prachtig, de hele middag! Een muzikaal en emotioneel feestje! โค๏ธ

Van harte gefeliciteerd Frans en alle jubilarissen!

Tijdens het Nieuwjaarsconcert van Koninklijke Harmonie Unie Sevenum is Frans Vermeeren onderscheiden door burgermeester van Gemeente Horst aan de Maas, Ryan Palmen. Frans is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit omdat hij zich al 35 jaar onafgebroken in zet voor de harmonie. Hij was tien jaar voorzitter van de opleidingscommissie, van 1994 tot 2002 secretaris en aansluitend – met een korte onderbreking – 14 jaar voorzitter. Ook was hij lid van vele werkgroepen en commissies. Het opleiden van jeugdleden staat bij hem hoog in het vaandel en hij is bijzonder actief bij het werven van nieuwe (jeugd)leden. Dit heeft geresulteerd in een tot op de dag van vandaag bloeiende muziekvereniging met veel jeugd.

Daarnaast was Frans van 2010 tot 2016 vice-voorzitter van de Ondernemingsraad vaRabobankver Rabobank. En hij is inmiddels acht jaar namens Rabobank kVakbond De Uniebond De Unie.
... Bekijk meerBekijk minder

zondag 05 januari 2020

Vandaag, op tweede kerstdag, speelden we onder leiding van onze nieuwe dirigent Rob Moers tijdens de mis in de kerk in Sevenum. Dit was het eerste optreden van Rob samen met onze harmonie. Het volgende optreden is al weer over een weekje. Dan kun je komen genieten van het Nieuwjaarsconcert Harmonie Unie! Zien we jullie dan (ook weer)? ... Bekijk meerBekijk minder

donderdag 26 december 2019
Vandaag, op tweede kerstdag, speelden we onder leiding van onze nieuwe dirigent Rob Moers tijdens de mis in de kerk in Sevenum. Dit was het eerste optreden van Rob samen met onze harmonie. Het volgende optreden is al weer over een weekje. Dan kun je komen genieten van het Nieuwjaarsconcert Harmonie Unie! Zien we jullie dan (ook weer)?

Vandaag heeft het koper combo van de harmonie de plechtige onthulling van het monument aan de Saardijk opgeluisterd. Dit momument is gemaakt ter ere van en ter nagedachtenis aan John Shiells, moeder Ida Pauwels en James Gordon. ... Bekijk meerBekijk minder

zaterdag 23 november 2019
Vandaag heeft het koper combo van de harmonie de plechtige onthulling van het monument aan de Saardijk opgeluisterd. Dit momument is gemaakt ter ere van en ter nagedachtenis aan John Shiells, moeder Ida Pauwels en James Gordon.

Commentaar op Facebook

Jongens Julliehebben je van de beste kant laten zien. Adequaat en toegespitste muziek gebracht op een ijskoude morgen en dan zodanig dat vooral de muziek de harten verwarmde. Het was GEWELDIG.

Was erg bijzonder en mooi!!๐Ÿ‘

T was prachtig, dank jullie wel๐Ÿ€

Sinterklaas is weer aangekomen in Sevenum. De Jeugdunie zorgde ervoor dat de Sint met zijn pieten heerlijk onthaald werden in de Wingerd. #vergeetnietjeschoentezetten ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 17 november 2019

Ook dit jaar heeft de harmonie de kinderen en Sint Maarten opgehaald bij de kerk en in een muzikale stoet weer afgeleverd bij de troshoop. #sintermertesveugelke ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 10 november 2019
Ook dit jaar heeft de harmonie de kinderen en Sint Maarten opgehaald bij de kerk en in een muzikale stoet weer afgeleverd bij de troshoop. #sintermertesveugelke

Commentaar op Facebook

Wat een super vrolijke foto! Goed bezig en tot snel!

Wij hebben er ook alweer zin in! ... Bekijk meerBekijk minder

dinsdag 05 november 2019

Iedereen die op ons heeft gestemd voor de Rabobank Clubkas Campagne Horst Venray: BEDANKT! Dankzij jullie stem hebben we het mooie bedrag van 669,71 euro van de Rabobank ontvangen voor nieuwe instrumenten voor de jeugd. ... Bekijk meerBekijk minder

maandag 21 oktober 2019
Iedereen die op ons heeft gestemd voor de Rabobank Clubkas Campagne Horst Venray: BEDANKT! Dankzij jullie stem hebben we het mooie bedrag van 669,71 euro van de Rabobank ontvangen voor nieuwe instrumenten voor de jeugd.

Vandaag liet de Jeugdunie van zich horen tijdens "Show on Stage" van Dansgarde Sevenum in de Torrekoel in Kronenberg. Nagenieten kan hier: www.youtube.com/playlist?list=PLaRP50EI199TfsPJ0RmmhC9r7GoJDRZfe ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 20 oktober 2019
Vandaag liet de Jeugdunie van zich horen tijdens Show on Stage van Dansgarde Sevenum in de Torrekoel in Kronenberg. Nagenieten kan hier: https://www.youtube.com/playlist?list=PLaRP50EI199TfsPJ0RmmhC9r7GoJDRZfe

Commentaar op Facebook

Het was fantastisch TOP Jeugdharmonie ๐Ÿ˜ DANKJEWEL

Wie staat er in weer en wind altijd klaar voor de Sevenumse gemeenschap met een muzikale noot ๐ŸŽต? Harmonie Unie! Wij willen dit graag blijven doen!

De harmonie heeft veel jeugdleden in opleiding. Daarnaast worden er ook muzieklessen ๐ŸŽผgeven op de basisscholen in Sevenum om jeugd kennis te laten maken met muziek en de harmonie. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen, is het van belang om te blijven investeren in nieuwe instrumenten ๐Ÿฅ๐ŸŽท๐ŸŽบ. Hier wil de harmonie de opbrengst van de Rabo ClubSupport voor gebruiken.

Stem daarom nu op ons: www.rabo-clubsupport.nl/horst-venray/stemmen?zoekterm=kon.+harmonie+unie#filters

delen = lief ๐Ÿ˜˜
... Bekijk meerBekijk minder

vrijdag 27 september 2019
Wie staat er in weer en wind altijd klaar voor de Sevenumse gemeenschap met een muzikale noot ๐ŸŽต? Harmonie Unie! Wij willen dit graag blijven doen!

De harmonie heeft veel jeugdleden in opleiding. Daarnaast worden er ook muzieklessen ๐ŸŽผgeven op de basisscholen in Sevenum om jeugd kennis te laten maken met muziek en de harmonie. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen, is het van belang om te blijven investeren in nieuwe instrumenten ๐Ÿฅ๐ŸŽท๐ŸŽบ. Hier wil de harmonie de opbrengst van de Rabo ClubSupport voor gebruiken.

Stem daarom nu op ons: https://www.rabo-clubsupport.nl/horst-venray/stemmen?zoekterm=kon.+harmonie+unie#filters

delen = lief ๐Ÿ˜˜

Vanochtend in kleine optocht van de kerk naar de feesttent getrokken, waar het Oogstfeest vandaag begon met de Oogstdankviering. ๐ŸŒž๐ŸŽผ๐ŸŽถ๐ŸŽต ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 25 augustus 2019

Commentaar op Facebook

Heel hartelijk dank voor jullie medewerking. Wat is het toch altijd mooi als jullie spelen!

En toen was het officieel! Rob Moers heel veel succes en plezier in #zaerum. ... Bekijk meerBekijk minder

dinsdag 20 augustus 2019
En toen was het officieel! Rob Moers heel veel succes en plezier in #Zaerum.

Dit seizoen is goed begonnen voor Harmonie Unie! Afgelopen zondag werd nl. gestart met een heerlijke BBQ. Onder het genot van malse stukjes vlees en een lekkere glaasjes drinken werd het nieuwe muzikale seizoen ingeluid. ... Bekijk meerBekijk minder

maandag 19 augustus 2019

Na de zomervakantie gaat Harmonie Unie starten met een nieuwe dirigent, Rob Moers (5 mei 1976 – Kerkrade). Hij studeerde slagwerk, HaFaBra directie en orkestdirectie aan het conservatorium van Maastricht. Hij heeft zijn eigen muziekschool en is momenteel dirigent van o.a. Muziekvereniging Eendracht uit Melderslo en Fanfare Vriendenkring uit Limbricht. Ook schrijft hij regelmatig muziek voor orkesten en zet hij diverse jeugdprojecten op touw. Rob is getrouwd en heeft drie kinderen (twee meiden en een jongen) die ook allemaal actief in de muziek zijn. We wensen Rob veel succes in Sevenum! (Foto copyEsmee Luijpers Photographygraphy) ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 14 juli 2019
Na de zomervakantie gaat Harmonie Unie starten met een nieuwe dirigent, Rob Moers (5 mei 1976 โ€“ Kerkrade). Hij studeerde slagwerk, HaFaBra directie en orkestdirectie aan het conservatorium van Maastricht. Hij heeft zijn eigen muziekschool en is momenteel dirigent van o.a. Muziekvereniging Eendracht uit Melderslo en Fanfare Vriendenkring uit Limbricht. Ook schrijft hij regelmatig muziek voor orkesten en zet hij diverse jeugdprojecten op touw. Rob is getrouwd en heeft drie kinderen (twee meiden en een jongen) die ook allemaal actief in de muziek zijn. We wensen Rob veel succes in Sevenum! (Foto copyright Esmee Luijpers Photography)

Commentaar op Facebook

Goed bezig Rob, welkom in mijn oude geboortedorp :), de aezels zijn gemoedelijke mensen alhoewel ze soms wat koppig kunnen zijn. Succes!

Rob en Harmonie Unie veel succes en een geweldige samenwerking.

Veel plezier en succes! Proficiat!

Proficiat Rob en veel succes gewenst.

Gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging!

Proficiat Unie en Rob !! Veel succes en plezier !

Proficiat en veel succes samen.

Proficiat. Succes

Proficiat en veel succes. Groet Nol van Pol.

Proficiat en vuel pleseer ๐Ÿค—๐Ÿ˜—

Va hatse jejrateleerd rob!

Veel succes Rob!

Veel.succes

Rob, veel succes.

Proficiat Rob! Succes

Proficiat en succes!

proficiat!

Proficiat!

Perfisiat!๐ŸŽต๐ŸŽถ

Veel succes, Rob!

Proficiat en veel succes

Proficiat Rob๐ŸŽต๐Ÿ‘๐ŸŽถ๐Ÿ˜Š

Enne van Hoots.

Proficiat Rob.

Rob, väöl succes in Sèrum

View more comments

Harmonie Unie blikt terug op een fantastisch OLS! ... Bekijk meerBekijk minder

maandag 08 juli 2019

Tijdens de OLS optocht liep de harmonie uiteraard voorop. Wat hebben we genoten van alle bezoekers langs de kant. Heerlijk! ... Bekijk meerBekijk minder

maandag 08 juli 2019

Te midde van de velde bij de Kruusboëm, kwHarmonie Unie UFanfare Monte Coronaorona en Muziekvereniging Eendracht Melderslo samen als een groot orkest. Het was het prachtig, ondanks de regen. ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 07 juli 2019

Prachtig,eerst een mooie avond mogen beleven met al onze medewerkers tijdens het dinerconcert van de Harmonie Unie Sevenum.
En dan vanmorgen verrast worden door Millie Heldens van de Harmonie Unie met een mooie gevulde envelop voor onze Gasterij. We gaan een mooi doel zoeken! Bedankt namens Gasterij Bergerbaan. Wij waren met alle 4 de zorgboerderijen uit Sevenum samen het goede doel dat was gekoppeld aan deze avond.
... Bekijk meerBekijk minder

dinsdag 02 juli 2019

Vandaag heeft Harmonie Unie geoefend bij de Kruusboëm voor Te midde van de Velde (hoogmis) op 6 juli samenFanfare Monte Coronaorona en Muziekvereniging Eendacht Melderslo. Dit belooft weer iets prachtigs te worden! ... Bekijk meerBekijk minder

zondag 30 juni 2019

Commentaar op Facebook

Ik dacht al muziek te horen toen ik op de Steeg fietste. Klonk goed ๐Ÿ‘๐Ÿป

... Bekijk meerBekijk minder

woensdag 26 juni 2019

Vandaag liet de Jeugdunie van zich horen op het Kinjer OLS. De Jeugdunie verzorgde de officiële opening en daarnaast werden er nog een paar leuke sets gespeeld in de OLS tent. ... Bekijk meerBekijk minder

dinsdag 25 juni 2019

Gelukkig was de 'strijdbijl' snel begraven en had de Schutterskapel een goede eerste repetitie! ... Bekijk meerBekijk minder

woensdag 12 juni 2019

Leden van de Kronenbergse fanfare en de Sevenumse harmonie verenigd in één unieke Schutterskapel voor het OLS 2019! De eerste repetitie is geweest en het fundament is gelegd! Jij komt toch ook naar de Gebrouwen in Limburg avond op vrijdag 5 juli? ... Bekijk meerBekijk minder

dinsdag 11 juni 2019