Gabri Denen

Gabri Denen

Penningmeester

Taak: penningmeester, dagelijks bestuur

Graag stel ik mij voor als de huidige penningmeester van Koninklijke Harmonie Unie Sevenum. Mijn naam is Gabri Denen,  geboren in Groeningen (Noord-Brabant) en partner van Monique Thijssen, wel een echte Zaerumse. Ik ben de vader van ons lid Chiem Denen. Hij heeft 5,5 jaar trompet gespeeld en speelt nu alweer drie jaar op trombone. Ik woon sinds 2005 in Sevenum, daarvoor heb ik 14 jaar in Vierlingsbeek gewoond en daarvoor 24 jaar in Groeningen. Ik ben sinds 2015 penningmeester van de harmonie.

In het dagelijks leven werk ik als Relatiebeheerder bij een accountantskantoor in Beek en Donk, van de Graft. Verder ben ik nog lid van de stuurgroep van Expeditie Sevenum en van de werkgroep ”Verenigen” van Expeditie Sevenum. Mijn hobby’s waren vroeger veldvoetbal en later zaalvoetbal. Bij beiden ben ik vanwege mijn leeftijd gestopt. Ik heb daarna nog een korte tijd aan hardlopen gedaan. Maar ik heb naar aanleiding van mijn hernia besloten hier ook mee te stoppen. Mijn nieuwe hobby is nu daarom wandelen geworden.

Mijn motivatie om destijds bestuurslid te worden waren onze kinderen Chiem en Anne. Anne heeft tot vorig jaar hobo gespeeld bij de harmonie. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de vereniging waar onze kinderen met veel plezier muziek maken of maakten. Mijn eigen muzikale ervaring bestaat uit 4 jaar trommelen bij het gilde (in het Zaerumse beter bekend als “de schutterie”) in Groeningen in mijn prille jeugd. Ik heb bestuurlijke ervaring opgedaan bij voetbalvereniging Volharding in Vierlingsbeek waar ik in het hoofdbestuur 6 jaar 2e penningmeester en 2 jaar 1e penningmeester was. In Sevenum ben ik een aantal jaren geleden betrokken geweest bij de organisatie van Joeksig Galdere, een vastelaovend mejzingmiddag. Verder ben ik enkele jaren geleden nog lid en later voorzitter geweest van MR Deelraad Extralent, de basisschool waar mijn zoon Chiem toen leerling was.