Lars Bruijnen

Lars Bruijnen

Bestuurslid

Mijn naam is Lars Bruijnen. Ik ben getrouwd met Leon. In het dagelijks leven werk ik als Front office medewerker bij Landal GreenParks. Naast mijn werkzaamheden ben ik ook praktijkbegeleider.

Ik ben opgegroeid in Baarlo, waar ik in de vijfde klas kennismaakte met de fanfare. Het slagwerk vond ik interessant.  Na muzieklessen te hebben gevolgd bij de Tegelse muziekschool, ben ik 18 jaar als slagwerker lid van deze vereniging geweest. Naast het musiceren heb ik ook een tambour-maître-opleiding gevolgd. Nadat ik deze opleiding had afgerond, ben ik een aantal jaren tambour-maître geweest.

Naast het spelen in de fanfare, heb ik ook bij drie blaaskapellen gespeeld.

In 2006 ben ik in Sevenum gaan wonen en werd ik gevraagd om lid te worden van de harmonie. Naast het spelen bij het harmonieorkest hebben we met de slagwerkers een eigen slagwerkgroep opgericht en ben ik deze groep gaan leiden.

In 2019 werd ik benaderd om lid te worden van het bestuur. Dit sprak me wel aan omdat ik het ook interessant vind wat er achter de schermen gebeurd. Hier wil ik ook graag mijn steentje aan bijdragen.