Angelie Verheijen

Angelie Verheijen - van Wijlick

Bestuurslid

Taak: jeugdcommissie

Mijn naam is Angelie Verheijen. Ik ben getrouwd met Bart Verheijen en moeder van twee zonen, Tim en Ties. In mijn dagelijks werk ben ik Particulier Adviseur bij SNS Bank Venlo en tevens eigenaar van Nagelstudio Tutti Colore in Sevenum.

Ik ben opgegroeid op de boerderij in Hout-Blerick en kom uit een gezin van 6 kinderen waar de liefde voor muziek altijd aanwezig is geweest. Ik heb in koortjes gezongen maar zat ook in de paardensport. Als klein meisje was ik altijd bij de paarden te vinden. Op latere leeftijd ben ik gestopt met paardrijden.

Vanaf dat Tim in 2014 heeft gekozen om muziek te gaan maken bij de harmonie is ook de liefde voor muziek weer teruggekomen, alleen bespeel ik geen instrument. Toen hij bij het jeugdorkest ging spelen ben ik ook gauw genoeg gevraagd voor de jeugdcommissie. Daar kreeg ik pas echt in de gaten wat er allemaal geregeld moet worden achter de schermen. Vanaf 2018 heb ik plaats genomen in het bestuur.  Geweldig om voor een bloeiende vereniging met enthousiaste leden zoveel te kunnen betekenen. Sinds 2019 ben ik naast bestuurslid ook voorzitter van de jeugdcommissie geworden. Met een aantal actieve ouders en een paar leden vergaderen we 1 keer in de maand op maandagavond.

Tot op de dag van vandaag doe ik dit met veel liefde en plezier!