Angelie Verheijen

Angelie Verheijen - van Wijlick

Bestuurslid

Taak: Activiteiten commissie

Mijn naam is Angelie Verheijen van Wijlick. Ik ben getrouwd met Bart Verheijen en moeder van Tim en Ties. Ik heb altijd in de financiële sector gewerkt. Sinds september 2023 ben ik fulltime aan de slag gegaan als pedicure en nagelstyliste in mijn eigen bedrijf Nagelstudio Tutti Colore in Sevenum.

Ik ben opgegroeid op de boerderij in Hout-Blerick en kom uit een gezin van 6 kinderen waar de liefde voor muziek altijd aanwezig is geweest. Ik heb vroeger veel in koortjes gezongen. Daarnaast bedreef ik actief de paardensport als dressuur amazone,  als instructeur en jurylid in de dressuur. Dit alles deed ik samen met mijn vader. Toen Tim in 2014 muziek ging maken bij de harmonie, werd ik al gauw genoeg herinnerd aan de tijd in de paardensport en de steun en support van mijn ouders. Als jeugd begint met muziek maken hebben ze veel steun en support nodig. Doordat ik dit ook ging doen bij Tim, leerde ik de vereniging kennen. Er wordt ontzettend veel werk achter de schermen verzet. Hier wilde ik graag mijn steentje aan bijdragen en ben in 2019 bestuurslid geworden.

Sinds januari 2022 ben ik met de volwassen muziekopleiding gestart en speel klarinet in het opleidingsorkest van de harmonie. Dit maakt voor mij het plaatje compleet. Inmiddels is Ties ook slagwerker geworden. Dus maandagavond is voor ons gezin harmonie avond. Ik vind het geweldig om voor een bloeiende vereniging met enthousiaste leden zoveel te kunnen betekenen.

Tot op de dag van vandaag doe ik dit met veel liefde en plezier!